NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko danas treba da igra IGRE NA SREĆU!

Sunce izlazi iz Ovna i ulazi u Bika, a Mars ide ka Ribama, što donosi obrt kada je novac u pitanju

Nakon punog Meseca koji nas očekuje danas, u 20:55 časova u vazdušnom znaku Vage, planetarna situacija se menja, pa će određeni horoskopski znakovi profitirati više nego ostali

Sunce izlazi iz Ovna i ulazi u Bika, a Mars ide ka Ribama, što donosi obrt kada je novac u pitanju.

Ukoliko se pitate ko će imati sreće na finansijskom planu, to su: Rakovi, Škorpije, Vodolije i Ovnovi.

RAK – Sunce ulazi u Bika, što vama odgovara, pa ćete uz pomoć prijatelja čuti za poslovnu ponudu koja može da vam doense dodatni novac. Takođe, ukoliko ste pozajmili novac prijateljima, u ovom periodu možete da ga povratite. Nije loš period da zahtevate povišicu.

ŠKORPIJA – Jupiter u aspektu sa Venerom i Neptunom donosi vam vredne poklone. To znači da ćete moći i da zaradite na osnovu nečega što vam je dosad bio samo hobi. Odličan period za igranje igara na sreću!

VODOLIJA – Vi ste na dobrom putu da se obezbedite finansijski za čitavu godinu. Posredstvom Riba možete da zaradite veliki novac. Jedino čega treba da sečuvate jesu osobe koje vam daju velika obećanja.

OVAN – Sunce i Merkur u Biku donose vam novac uz rizik! Ipak, treba da vodite računa ukoliko imate kredit jer iznenada mogu da se promene uslovi u banci. Imaćete manji dobitak i to iz dva puta.