NJIHOVA VEZA JE ŠOKIRALA CEO BALKAN, ONA JE IMALA SAMO 20 GODINA: Sada ih vidimo nakon TOLIKO GODINA, drugi ljudi!

Svi su ih pratili u stopu

Pre više od decenije bliznakinje iz Makedonije Violeta i Kristina Raleva učestvovale su u rijalitiju “Veliki brat”, a njihova neposrednost i šarm privukla je pažnju celog regiona.

Foto: Print Screen Youtube/mondo portal

U rijaliti je najpre ušla Violeta i otvorenošću je osvojila velike simpatije publike. Desila joj se i velika ljubav na malim ekranima sa Karlom Zagorcem.

I kako obično biva kada je velika strast u pitanju, veza Karla i Violete bila je veoma burna. U trenutku kada su se stvari među njima zahuktvala u šou je ušla njena sestra bliznakinja Kristina.

Foto: Printscreen

Viki je u tom trenutku imala 20, a Karlo 33 godine, a romansu otpočetu pred kamerama nastavili su i u spoljnom svetu. Karlo je mnogo vremena provodio kod Violete u Skoplju, te su u jednom trenutku tamo iznajmili i stan u kom su otpočeli zajednički život.I pored velikih planova o kojima su svi brujali, usledio je raskid. Kako je Karlo tada izjavio za medije, glavni razlog je bila razlika u godinama.

– Nas dvoje smo ostali u veoma korektnim odnosima. Rastali smo se u suzama, ali nekako prijateljski. Rastali smo se iako se još volimo. Ali, oboma nam je jasno da su neke razlike bile nepremostive. Videli smo se pre nego što sam krenuo u Beograd, ali sam je zamolio da se ne čujemo – rekao je ranije Karlo.

Nakon Velikog brata sestre Raleva bile su veoma praćene. Dale su niz intervjua za naše i makedonske medije, deo priče postali su i njihovi roditelji, a onda su se povukle iz javnosti.

Na društvenim mrežama delile su tek poneki detalj iz privatnog života, pa je tako u jednom trenutku Kristina objavila da se udala, a Violeta da se verila. I Viki se 2013. udala. Njen bivši, Karlo, takođe je već nekoliko godina u srećnom braku.