NAŠ FOLK PEVAČ JE OVU ŽENU VOLEO 36 GODINA, A ČAK SU SE RAZVELI PA POMIRILI: Ovo su detalji BRAKA o kom se BRUJALO

Isticali su svoju ljubav svima!

Pokojni pevač maestralnog glasa slovio je za čoveka koji ima skladan brak i za onoga koji pokazuje prave porodične vrednosti. U braku sa suprugom Slavicom bio je više od tri decenije, a često su znali da ističu svoju ljubav.

Foto: Instagram

Marinko je svojevremeno, na vrhuncu karijere, 1984. godine, nakon koncerta u Zagrebu, upoznao u stanu svog prijatelja medicinsku sestru. Tek kasnije se ispostavilo da je u pitanju Slavica, koja će mu kasnije postati i voljena supruga. Slavica je tada tek završila stručnu spremu, a Rokvić je bio očaran njenom lepotom.

Iako su mnogi na početku bili protiv ove veze, budući da je Marinko bio zvezda, pa su verovali da ta ljubavna priča neće uspeti, Marinko i Slavica su se venčali 1985. godine, a bračna zajednica im je trajala punih 36 godina.

Tokom braka dobili su dva naslednika Nikolu i Marka, koji su krenuli očevim stopama. Međutim, ni njihov početak braka nije bio idealan.

Pokojni pevač i Slavica su usled nesuglasica u braku doneli odluku da je najbolje da se razvedu što su i učinili, a samo nekoliko meseci kasnije shvatili su da je njihova ljubav jača od svega.

Foto: Printscreen

Marinko je tada organizovao proslavu u jednom restoranu na kompletno iznenađenje Slavice, ali i cele porodice.

– Rokvić nije ništa pitao Slavicu, već ju je iznenadio. Odveo ju je kod matičara, ona se tada šokirala, a potom je priredio ručak u jednom restoranu, gde je prisustvovala cela porodica i najuži krug prijatelja. Sve je šmekerski odradio – govorio je tada izvor blizak paru.

Do poslednjeg dana Marinkovog života uz njega je bila upravo njegova supruga Slavica.

Marinko Rokvić, umro je 6. novembra 2021. godine nakon borbe sa teškom bolešću.