NAKON MARIJE ŠERIFOVIĆ OGLASILA SE I TAKMIČARKA KOJA JE ODUSTALA OD “ZG” ZBOG UVREDA ŽIRIJA!

Obratila se svojim fanovima.

Prvo se javila na Instagramu Marija Šerifović koja je objavila da se Anastaija povlači sa takmičanje zbog uvreda i komentara žirija, a sada se i mlada takmičarka oglasila.

Anastasija Ićurup, koja je nastupila kao kandidat u “Zvezdama Granda” rešila je da odustane od daljeg takmičenja zbog uvreda koje joj je uputio žiri na račun odevanja.

Anastasija se, sada, oglasila na Instagramu i obratila svojim fanovima.

“Ako sam odustala od takmičenja, nisam od karijere! Moje vreme tek dolazi, uskoro vam poklanjam nešto novo”, istakla je Anastasija Ićurup na Instagramu.

Podsetimo, Bekuta je prva počela da komentariše stajlinge dve takmičarke.

“Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih teraš da se ovako oblače. Ovo je neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad”, samo je deo onoga što je rekla Bekuta, a sa njom se složio kolega Dragan Stojković Bosanac, dok je Snežana Đurišić takođe dodala da su se obukle vulgarno.

Ipak, Šerifovićeva je odbranila takmičarke.

“Jedna jako neugodna tema o kojoj može da se polemiše jako dugo. Istina je, 2022. je godina. Lejdi Gaga izađe na scenu, a peva obučena u šnicle. Sve je dozvoljeno. Šta je nekome ukusno ili neukusno, o tome se evo ovde polemiše. Ono što se meni lično ne dopada, ja kada bih došla na tu scenu, jako je bezobrazno, nezgodno za doživeti i podneti udarac kao izvođač ili osoba koja ima 20 godina da ti bilo ko kaže: ‘Povraća mi se zbog tebe’. Šta znači to?! Nemam problem da vam se nije dopalo, već o načinu na koji se izražavamo o izgledu kandidatkinja jer na primer, možda je to nekog stvarno povredilo. istinski. Da si ti meni rekla, jer imam 167 centimetara i 75 kila i to sam sve što nije ova estrada, a vidi me gde sam, da dođe neko da kaže da mu se povraća. Danas sam na mestu da mogu da kažem da me mnogo zabole ona stvar što se tebi povraća, ali su prolazile godine i godine da dođem do toga statusa i situacije. Imam problem sa načinom i izrtažavanjem jer to ne može da se kaže. Ne može, Ana!”, pričala je Marija u “Zvezdama Granda”.