Nakon 13 godina teške boli Bog ju je izliječio

Žena svjedoči o Bogu koji ju je izliječio nakon 13 godina teške i konstantne boli. Doznajte što je Bog učinio u njezinom životu.

Prva trudnoća Joanne Moddy završila je rađanjem carskim rezom. No, čak i nakon uspješne operacije ona je neprestano bila u bolovima.

„Opisivala sam tu bol kao da se svi moji organi gase i počinju ispadati. Takav sam osjećaj imala“, prisjetila se Joanne.

Mjeseci boli su se pretvorili u godine boli, a liječnici nisu mogli pronaći uzrok. Nakon pet godina i sedam operacija Joannino se stanje nije poboljšalo. Nastavila je živjeti bez da je mogla normalno funkcionirati unatoč raznim lijekovima protiv bolova.

Usred boli i višegodišnje patnje, jedinu snagu joj je davala Riječ Božja. Na trenutak bi se osjetila vrlo dobro nakon čitanja Biblije. No, kasnije bi bol preuzela, a Joanne je počela razmišljati o samoubojstvu.

2004. godine su specijalisti otkrili što s njom nije u redu. Shvatili su da su joj živci u zdjelici bili potpuno ukliješteni dok je rađala čak 91 sat. No unatoč pokušaju liječenja, Joanne je i dalje bila u bolovima.

Tada je počela misliti da ju je Bog razočarao. Mislila je da je učinila nešto loše te da je bol njezina kazna.

Joanne je otišla na još jednu operaciju, ali je zamalo preminula. Tijekom tih trenutaka Joanne je izašla iz svog tijela te se susrela s Bogom. On joj je rekao: „Vidio sam tvoju patnju, dijete, te dobro poznajem tvoju bol.“ Bog joj je tada pokazao njezinog sina i supruga.

Joanne se vratila u svoje tijelo, a stanje joj se pogoršalo. No, jednog dana, dok je bila u crkvi 2013. godine joj je prišao muškarac – i tada joj se dogodilo čudo!

Pogledajte snimku i saznajte što joj se dogodilo.