NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA OTKRILA ŠTA MUŽEVI RADE SA NJOM: “Žene ih ne zadovoljavaju tako”

Model s OnlyFans mreže govori da su žene krive za prevaru muškaraca i otkriva glavne izgovore koje je čula tokom godina

Ejmi Kups (32) je ljubavnica koju nije briga što uništava tuđe domove i koja priznaje da se voli da vodi ljubav s tuđim muževima.

Model s OnlyFans mreže govori da su žene krive za prevaru muškaraca i otkriva glavne izgovore koje je čula tokom godina.

Nakon što je bivši suprug prevario, 32-godišnjakinja sada tvrdi da zna sve o preljubnicima i spremna je da oda njihove tajne. Razotkriva glavne izgovore koje muškarci govore svojim partnerkama i šokantan iznos novca koji rado troše na nju.

Muškarci joj plaćaju

Učiteljica koja je postala model na stranici OnlyFans, Ejmi iz Severne Karoline, je rekla: „Muževi troše više na mene nego na svoje žene. Više volim gotovinu od skupih poklona. Moji ljubavnici su mi kupili kuću od 500.000 dolara koju gradim za sebe“.

Izjavila je i na šta troši novac: „Uzimam njihov novac da platim svoje račune i razmazim sebe, a mogu dobiti više od 50.000 dolara u poklonima svakoga meseca.“

Glavni razlog varanja

Prema Ejmi, koja ima 84.000 pratilaca na svom Instagram profilu, jedan od ključnih razloga zašto muškarci varaju je onaj najočigledniji: seks.

„Ako vaš muž ili dečko zaluta, samo vi ste krivi. Varalice su uzbuđeni u krevetu, uglavnom zato što godinama nisu bili zadovoljni pa su spremni da urade sve što je potrebno da me uzbude. Oni su skloniji da budu divlji“, rekla je.

„Sklonija sam muškarcima u kasnim 30-im ili 40-im godinama jer su mnogo romantičniji, finansijski stabilniji i iskusniji u krevetu“, dodala je Ejmi.

Isprike koje koriste

Iako Ejmi ne žali što je ljubavnica, podelila je nekoliko korisnih saveta za žene koje se brinu da bi njihova druga polovina mogla da ih prevari, uključujući vrhunske izgovore i laži koje prevaranti govore.

Prema Ejmi, prevaranti daju svojim partnerkama četiri izgovora:

1. „Večeras se nalazim s prijateljem na piću, ali nemoj me čekati jer bi moglo da potraje neko vreme.“

2. „Imam sastanke i/ili putujem cele nedelje zbog posla.“

Najbolji savet: Ovaj je posebno važan ako obično ne putuju na posao. Ako primetite da koriste vreme godišnjih odmora za posao (kao na praznik kada je ostatak kancelarije slobodan, možda su na odmoru s drugom ženom).

3. „Imam novu kreditnu karticu, ali je samo za posao, tako da ne brini o tome.“

Ako vas hrani ovim izgovorom nakon što otkrijete novu karticu u njegovu novčaniku, verovatno je to ona koju drži zasebno kako bi platio svojoj ljubavnici.

4. „Ne zovi me na poslovni telefon, moj šef će se uzrujati ako primam privatne pozive.“

Ima li poslovni telefon koji uvek drži na nekom stranom mestu poput zaključane komode? Ne smete da ga pozovete? Prema Ejmi, ovo je jasan znak da imate prevaranta u domu, prenosi Miror.