Na sahrani svog muža počela je osjećati da nešto nije u redu. Liječnici su je ostavili u šoku

Na sahrani svog muža žena je počela osjećati da nešto nije u redu, no ubrzo su joj liječnici otkrili o čemu se radi.

Srodnu dušu pronađete samo jednom u životu. Jednom kada nađete tu posebnu drugu polovicu, cijeli život se promijeni. Taj trenutak čini ljubav tako snažnom.

Courtney Hill je pronašla srodnu dušu za vrijeme usred snježne oluje 2011. godine. Ona i Brian kliknuli su čim su se upoznali, a od tog danas su postali nerazdvojni. Nedugo zatim su se vjenčali te otkrili da je bajkovita romanca koju osjećaju predobra da bi bila istinita.

Par je odlučio proširiti svoju porodicu s kćerkicom Reagean, a poslije nje su se odlučili na drugo dijete. No prije nego što se bilo što od toga dogodilo, Courtneyin svijet se okrenuo naglavačke.

2. februara 2016. muž Brian je s kamionom poginuo u prometnoj nesreći. Cijeli život joj se srozao, a zbog kćerke je morala skupiti snage da nastavi dalje.

Tijekom Brianovog pogreba, Courtney je iznenada počela osjećati neobičnu mučninu. Bila je u depresiji zbog gubitka muža, ali to je bilo nešto više od toga. Podvrgla se testu trudnoće kako bi vidjela što je u pitanju. Ispostavilo se da je trudna!

Kako je vrijeme prolazilo, Courtney se počela osjećati loše i gubila je snagu, pa je otišla liječniku u strahu da zbog gubitka muža ne izgubi i dijete.

Nije očekivala da će čuti kako je dijete u redu, kao i ostalih dvoje. Courtney je cijelo vrijeme nosila trojke!

Majka četvero nestrpljivo čeka dolazak troje malih anđela u njen žviot, posebno jer će je sjećati na supruga Briana. Oni će biti trajan podsjetnik na ljubav koju su ona i muž dijelili.