Muž i žena su pogledali sliku staru 30 godina, istina ih je ostavila bez teksta

Što Bog spoji, ništa ne može razdvojiti! Muž i žena su nakon 30 godina braka pogledali sliku iz djetinjstva koja je ostavila bez teksta.

Dvoje tridesetogodišnjaka iz Floride se 2014. godine odlučilo na upoznavanje preko interneta. Kada je Justin vidio Amyin profil bio je očaran.

Ona je također bila zainteresirana za njega. Bilo je očigledno čak i kroz njihove prve telefonske razgovore i poruke da postoji nešto između njih. Na njihovom prvom spoju, Amy je osjetila da je upoznala svog budućeg muža.

“Bilo je kao da ga poznajem čitav svoj život”, rekla je.

Veza je išla odlično i brak je bio neizbježan. Ali nakon godinu dana otkrili su nešto šokantno. Justin je redovito govorio kako mu se sviđa njezino ime, još od vremena kada je bio mali dječak. Zašto?

Dok su bili na predškolskoj nastavi on je bio zaljubljen u djevojčicu zvanu Amy. Uvijek su sjedili zajedno, zajedno ručali i igrali se. Čak i nakon 30 godina dobro se sjeća tih trenutaka.

Zatim su otišli svojim kućama i pitali roditelje da pronađu slike iz djetinjstva. Justinova majka je dala Amy 30 godina staru sliku kada je on bio u predškolskoj. Bolje ju je pogledala i počela plakati – ona je bila ta djevojčica!

Bajke se zaista ostvaruju.