Molila se pored kreveta umiruće kćeri – iduće jutro se dogodilo čudo koje liječnici ne mogu objasniti (VIDEO)

Shrvana majka se molila pored kreveta umiruće kćeri od koje se trebala oprostiti. Iduće jutro se dogodilo čudo koje liječnici ne mogu objasniti.

Jamie Bakenhaster čula je svoju 3-godišnju kćer, Brittany kako se guši, grglja i muči s disanjem. Majka je nažalost jako dobro prepoznala simptome. Brittany je je proživljavala grand mal.

Jamie se dugo mučila s epilepsijom, ali uvijek ju je držala pod kontrolom. Vjerovala je kako će uz iste lijekove i Brittany biti u redu. Nažalost, lijekovi nisu djelovali.

Brittanyno stanje se pogoršavalo. Napadaji su bili teški i sve češći. Zahtijevala je 24-satnu njegu. Jedva se mogla micati i na koncu više nije mogla ni govoriti.

Njena borba se nastavila i u iduće dvije godine. Kada je hospitalizirana na gotovo tri tjedna, liječnici su počeli pripremati majku na smrt njene kćeri.

“Pustite ju doma gdje će biti mirnija u vlastitom krevetu. Znala sam da smrt nije daleko. Ali sam mislila Bože, rekao si da će i to proći”, prisjeća se majka.

Molila se pored njenog kreveta. No iduće jutro dogodilo se čudo. “Isuse”, prošaputala je mala Brittany. Rekla je da je vidjela anđele. Kada su otišli liječniku, Brittany je bila izliječena.

No tu nije nije bio kraj. Svaki put kada bi majka popila svoje lijekove za epilepsiju, koje je uzimala već desetljećima, ubijala bi ju glavobolja. Mislila je da joj se stanje možda pogoršava, no stvarnost je bila upravo suprotna. I majka se izliječila od epilepsije.

I Jamie i Brittany već desetljećima nemaju napade. Uvjerene su kako je Bog jedino objašnjenje.