Medicinska sestra je spasila hiljade bolesnih i prerano rođenih beba, a sada ih je ponovno srela (VIDEO)

Medicinska sestra je do sada spasila hiljade bolesnih i preprano rođenih beba. Sada ih je ponovno srela, a njezina reakcija će vas ganuti do suza.

Renee je medicinska sestra koja radi na intenzivnoj njezi beba u vrlo kritičnom stanju. Specijalizirana je na bolesne i prerano rođene bebe. Tijekom svih godina je spasila hiljade novorođenčadi.

Mnoge porodice su odlučile da će se sastati i prirediti joj posebno iznenađenje.

Prvo su joj pokazali video, a onda skupa izašli i zahvalili se za sve što je učinila za njih…

Pogledajte kako je izgledao taj trenutak:

PRŽENA JAJA POSTAJU BOMBA ZA ZDRAVLJE KADA IM DODATE 1 SASTOJAK: Obaraju KRVNI PRITISAK i štite od moždanog udara

Svi znaju da su jaja veoma korisna za organizam, a ako ste samo jednom pogledali crtać o mornaru Popaju, jasno vam je i da je spanać svojevrsna “bomba” za zdravlje. A znate li šta vašem tijelu radi ova kombinacija?

Ako jaja pripremate sa spanaćem, pomoći ćete jačanje srca i obnavljanje kože, kažu stručnjaci.

Odvojeno, ove dvije namirnice imaju niz korisnih svojstava. Jaja podižu energiju, kao i dobar holesterol u krvi, smanjuju rizik od moždanog udara, poboljšavaju vid itd. Spanać je dobar izbor kod dijabetesa, bogat je gvožđem, pomaže da se smanji rizik od kardiovaskularnih bolesti itd…

A kombinacija ove dvije namrnice samo pojačava njihova “magična svojstva”, a nutricionisti izdvajaju jačanje imuniteta koa navjeći benefit ovog spoja.Osim toga, ova kombinacija štiti organizam od srčanog udara, snižava krvni pritisak, jača zube i obnavlja kožu, a takođe smanjuje rizik od moždanog udara.

Svakodnevna upotreba takvog jela će poboljšati efekat, jaja su takođe veoma korisna za djecu. Ovakav doručak će vam dati energiju i pomoći vam da u dobrom raspoloženju i puni elana započnete dan.