Mama se uplašila kada je vidjela da njezine kćeri s nekim razgovaraju po noći (VIDEO)

25-godišnja mama se uplašila kada je vidjela snimku razgovora njezinih kćeri. Nije joj bilo jasno s kime njezine kćeri razgovaraju po noći.

Majka iz Georgije odlučila je provjeriti što se to događa u sobi njezinih kćeri da bi se ispostavilo nešto uistinu uznemirujuće. Naime, kako se čini, djevojčice zapravo razgovaraju s nevidljivom figurom na zidu.

Caitlin Nichols je opisala da je baby monitor snimio jeziv razgovor između dvogodišnjakinja i ‘duha’ u njihovoj sobi.

Djevojčice su, naime tvrdile da je tamo svake noći čudovište. Na jezivoj snimci se vidi kako djevojčice ustaju iz kreveta i gledaju u isti zid. Jedna od njih pokazuje da nešto tamo vidi, a druge dvije potrče. Kasnije se djevojčice sakriju iza svog ormara, a jedna od njih opet izađe i pokaže na zid.

“Sviđaju li ti se naši kreveti?”, vikala je jedna od djevojčica. Nichols je rekla da unatoč vrištanju i skrivanju vjeruje da su se njezine kćeri samo igrale. Objasnila je kako su se djevojčice upravo probudile kada ih je čula kako viču. Snimka je kod mnogih izazvala strah, dok neki tvrde kako je to dječja mašta.

“Još prije smo imali nekoliko jezivih susreta, kao kada su se dječje igračke palile dok su one spavale pa nam to nije prvi put”, priznala je Nichols.