Mama je uslikala svog sina i policajca, a zatim počela plakati

Mama je uslikala razgovor između njezina sina i policajca zbog kojeg je počela plakati. Dječakova dobrota ju je ostavila u suzama.

Često čujemo priče koje nas podsjećaju na važnost da budemo ljubazni jedni prema drugima. Jedna od takvih je priča o dječaku Oliveru Nevajaru.

Petogodišnji Oliver je jedan prekrasni dječak koji voli širiti dobrotu kamo god stigne.

Jednog dana, dok se Oliver igrao u trgovačkom centru, vidio je policajca Williama Kleesa kako sjedi sam za stalom i jede.

Oliverova majka, Danielle Navejar, napisala je u objavi na Facebooku da je prestao igrati, a pozornost mu se preusmjerila na policajca Kleesa.

Danielle je ohrabrila Olivera da ode razgovarati s policajcem Kleesom. Brzo je potrčao do njegovog stola i pitao ga može li sjediti s njim. Njih su dvoje razgovarali oko 45 minuta.

U razgovoru za WOWT-TV, Danielle je rekla da Oliver uvijek nastoji biti ljubazan prema drugim ljudima, pa je ovaj čin dobrote nije iznenadio.

“Svakodnevno govori o dobroti”, rekla je. “Mislim, to je prilično stalna stvar.”

Oliverova ljubazna gesta i spremnost policajca Kleea da toliko dugo razgovara s Oliverom dirnuli su Danielle do suza.

Susret policajca Kleesa i Olivera potaknuo je san u Oliverovom životu. Rekao je da želi biti policajac kad odraste.

Hvala Bogu, Danielle je slikala svog sina i policajca i podijelila je na Facebooku. Ako vidite fotografije njih dvoje, složili biste se da su male stvari u životu zaista važne.

Molimo podijelite ovu dirljivu priču sa svojom obitelji i prijateljima te ih podsjetite kako je lijepo, poput malenog Olivera, biti ljubazan prema drugima. I Božja riječ nas na to poziva.