Majka troje djece se šokirala kada je otkrila da joj netko živi na tavanu

Zamislite da vam netko kriomice živi na tavanu, i tako tjednima. Ovo se dogodilo jednoj majci troje djece u Australiji.

Monica ima troje djece, a prijestupnika je otkrila sasvim slučajno. Otkrila ga je dok si je pržio pileće medaljone u njezinoj kuhinji nakon što se vratila doma ranije.

Monica je primijetila čudne stvari i ranije, jer predmeti nisu bili na svom mjestu, ali mislila je da su u pitanju djeca.

Ima kamere u kući koje ne funkcioniraju, a mislila je da se radi o tehničkom kvaru. Ispostavilo se da je pogriješila. Osim uljeza u kuhinji, zatekla je otvorena ulazna vrata, upaljen TV, kao i klimu koja je radila.

Odmah je pozvala policiju koja je pronašla otvor prema tavanu, piše Daily Mail.

„Stalno osjećam strah i na najmanji zvuk. Tri puta provjeravam sva vrata prije spavanja. Obitelj je često sa mnom jer se bojim biti sama u kući“, rekla je. „Osjećam se povrijeđeno. Kao da me netko osobno napao i oskvrnuo moj dom. Šokirana sam, prestrašena.“

„Što je ta osoba radila u mojoj kući kada nisam doma? Je li plan bio nauditi meni i djeci? Jesu li mi htjeli uzeti dijete? Je li plan bio usmrtiti nas u snu? Sva mi se ta pitanja vrte u glavi.“

Njezin suprug radi na terenu, a cijela je obitelj izgubila osjećaj sigurnosti. Policija i dalje traži prijestupnika.

Hvala Bogu što nitko nije ozlijeđen i što je Monica saznala za svog nepozvanog domaćina pa je mogla poduzeti sigurnosne mjere.