LJUDI, JEL OVO ANA BEKUTA NA SNIMKU? Nacija trlja oči i NE MOŽE da veruje!

Nacija je trlja oči i nije mogla da poveruje u toliko sličnost

Šminker Stefan Subotić je čarobnjak za transformacije šminkom i mnogi kažu da je pravi umetnik.

-Videli smo mnoge njegove transformacije, gde postaje Brena, Eva Ras, Mona Liza, Majkl Džekson itd., a sada je pomerio sve granice.

Transformisao se u pevačicu Anu Bekutu, a svi su oduševljeni njegovim remek delom!

Nacija je trlja oči i nije mogla da poveruje u toliko sličnost.

Inače, navikli smo da u “Zvezdama Granda”, razmene mišljnja prerastaju u sukobe, ali dok su se ti požari do sada uspešno gasili, najava nove emisije ne obećava ovaj uspeh.

Stajling dve takmičarke izazvao je pravi revolt među članovima žirija, posebno među starom garodm, a najveću primedbu imala je Ana Bekuta koja ovog puta nije birala reči.

– Imam strahovitu primedbu na vaše oblačenje. To je katastrofa na šta to liči. Degutantno, odvratno, ja ću se ispovraćati sad – odbrusila im je ona, sa čim se složila i Snežana.

– Nije u pitanju to što ste gole, nego što ste vulgarne – dodala je Sneža, dok je Bosanac poentirao kako nemaju više šta da skinu.

Sa druge strane, Ceca je otvorenog uma istakla kako je sve stvar ukusa i šta nekome prija da gleda, na šta je Saša Popović šaljivo doskočio da su mu spale naočare.

Mentori kandidatkinja, Đorđe David i Marija Šerifović kiptili su od besa zbog ovakvih komentara, te su žestoko uzvratili.

– Ana Bekuta, idi na dijetu i ti ćeš se onda ovako nositi. Ti ovo doživljavaš kao neku narodnjačku varijantu gde svi treba da budu zakopčani do grla – drao se pevač, dok je Đurišićka pokušava da mu skrene pažnju da ne vređa kolege.

– Ne može da se kaže: “Ispovraćaću se”- držala je slovo Šerifovićeva, ali Bekuta se i dalje čvrsto držala svog stava.

– Može, jer je to jedini poriv koji ona izaziva u meni- jasna je bila Ana.