Liječnici su se počeli smijati kada su vidjeli njenu bebu (VIDEO)

Liječnici su se počeli smijati kada su vidjeli veličinu njezine bebe. To je bila najveća beba koju su porodili.

Ubrzo nakon što je ova majka zatrudnjela, primijetila je da joj trbuh raste neuobičajeno velikom brzinom.

Iako porođaj može biti itekako bolno i stresno iskustvo, svaka žena jedva čeka kraj trudnoće kako bi konačno mogla uzeti svoje dijete u ruke.

Većina porođaja ipak prođe sasvim normalno i bez nekih većih komplikacija, no to nije bio slučaj kod Chrissy Corbitt s Floride koja je nedavno rodila svoje treće dijete.

Ubrzo nakon što je zatrudnjela, primijetila je da joj trbuh raste neuobičajeno velikom brzinom. Nakon nekog vremena pomislila je da će dobiti blizance (ili čak više djece) jer joj je trbuh bio sve veći i veći. Prije samog porođaja bio je ogroman.

Liječnici su uspješno obavili carski rez, a beba koju su tada imali priliku vidjeti, ostat će im još dugo u sjećanju. Djevojčica Carleigh je imala čak 6.05 kg, što je puno više od uobičajene težine novorođenčadi, piše Lajk.hr.

Liječnici rekli da je Carleigh bila gotovo duplo veća od ostalih novorođenih beba. “Kad su je doktori izvukli van, čula sam kako su se svi odjednom počeli smijati. Nakon toga sam vidjela da je ogromna.”, ispričala je Chrissy.