KAKAV ŠOK: Anastasija Ražnatović progovorila o NOVOM DEČKU, da li je MOGUĆE?

Anastasija je priznala

Ćerka pevačice Svetlane Ceca Ražnatović, Anastasija Ražnatović izašla je danas na glasanje oko 15 časova na Dedinju.

Tom prilikom pevačica je govorila i o svom emtotivnom statusu nakon nedavnog raskida.

– Naravno da bih volela da se zaljubim! Ali sve zavisi od osobe koja bude u mom životu, to je sve individualna stvar! Volela bih da se zaljubim, to je najlepša stvar! Ja znam šta se meni sviđa, nikada nikog ne pitam, mada se mama uvek javi pred nastup. Ona ima veću tremu nego ja. Takav nam je posao – zaključila je Anastasija.

U opuštenom izdanju sa kačketom i naočarima na licu Anastasija je prokomentarisala kako je protekao nastup, ali se ujedno i osvrnula na prošli nastup koji je morala da otkaže jer se zdravstveno nije osećala najbolje.

– Bilo je savršeno na nastupu, prezadovoljna sam. Sada ćemo samo još jače i bolje. Nije me uzdrmao peh prošle nedelje. Tako se zalomilo. Dešava se svima. Jedva čekam da mi majka dođe na neki nastup. Do sada nije bila u prilici, ali verujem da će doći – poručuje kratko Anastasija za “Blic”.

Podsetimo, Anastasiji je nedavno i toku spremanja za nastup pozlilo, iznenada je malaksala, a uz to su nastupili i drugi prateći simptomi koji su doveli do toga da je bila na ivici kolabiranja.

Morala je da otkaže izlazak na scenu, a vrlo brzo je došla medicinska ekipa koja joj je nakon pregleda odredila da primi infuziju i da miruje, tako da nije bilo reči o izlasku na binu.