JELENA JE VODILA NA SRPSKOJ TELEVIZIJI LEGENDARNU EMISIJU, A SADA JE IMA NA SAJTOVIMA ZA ODRASLE: Erotski video!

Žeželjeva je 2015. godine napustila Srbiju, a sada se preziva Seležan

Atraktivnu Jelenu Žeželj šira javnost upoznala je kada je 2007. godine učestvovala u rijaliti šouu “Veliki brat”. Njeno učešće u rijalitiju obeležila je emotivna veza sa Stefanom Zečevićem, koji je poginuo sa još dvoje učesnika rijalitija u saobraćajnoj nesreći.

Nakon izlaska iz rijalitija našla se u centru medijske pažnje kada je u javnost dospeo privatni snimak njenog intimnog odnosa.

U tom periodu bila je u emotivnoj vezi sa Igorom Kojićem, sadašnjim mužem pevačice Severine Kojić i sinom pevača Dragana Kojića Kebe, koji ju je, navodno, zbog pomenutog skandala i ostavio.

Nekoliko godina kasnije Jelena je rešila da se upusti u televizijske vode. Radila je na TV “Prva”, a jedno vreme je bila i voditeljka emisije “Ekskluziv”.

Žeželjeva je 2015. godine napustila Srbiju, a sada se preziva Seležan.

Srpska lepotica danas živi sa suprugom Nemanjom Seležanom i dvoje dece u Americi, tačnije u San Dijegu. Jelenin muž radi na jednom fakultetu kao profesor i žive veoma luksuznim životom.

Jelena je danas u potpunosti posvećena porodici i nije ništa manje lepa, nego u periodu dok je bila javna ličnost u Srbiji.