IZBEZUMIĆETE SE KADA SAZNATE KOLIKO VESNA ZMIJANAC ZAPRAVO IMA GODINA: Nikada ne biste pogodili!

Vesna Zmijanac je u svojoj karijeri snimila šest singlova od kojih je četiri snimila na početku karijere, odnosno 1979, a dva 1981. godine.

Vesna Zmijanac je jedna od zasigurno najuspešnijih pevačica narodne i folk muzike sa naših prostora, koja traje već decenijama na estradi, te ima nebrojeno mnogo hitova, a koja je kako sada kako sama kaže u “mirnim penzionerskim danima”, te uživa kao baka unuke Ree, koju je njena ćerka Nikolija dobila sa rep muzičarem Reljom Popovićem.

Pevačica je rođena u Crnoj Gori, u Nikšiću, 4. januara 1957. godine, što znači da ima 65 godina.

Iz braka sa bivšim mužem Vladom Jovanovićem, svojevremeno šefom marketinga PGP RTS-a, 1989. godine dobila je ćerku Nikoliju. Pojavljivala se u rijalitijijima Survivor Srbija 2010. godine i Farma 2015. gde je diskvalifikovana zbog toga što je prešla kapiju.

Vesna Zmijanac je u svojoj karijeri snimila šest singlova od kojih je četiri snimila na početku karijere, odnosno 1979, a dva 1981. godine.

Inače, Vesna Zmijanac se nedavno prisetila svojih početaka i druženja sa muzičkim legendama Sinanom Sakićem i Šabanom Šaulićem. Kako je istakla, ona je od njih mnogo naučila kako o pevanju, tako i o životu.

Pevačica je rekla da nema osećaj kao da njih dvojice više nema, a otkrila je i da ima fotografiju sa njima koja joj je draga uspomena.

– Osećam kao da je Šaban još tu, kao da nemam odnos da on više nije tu… Jedino na aerodromima ga nema, jer smo se uvek sretali, pa menjamo mesta da sedimo zajedno. – rekla je ona.