ISTINA U KOJU JE TEŠKO POVEROVATI: Znate li koliko godina ima Rada Manojlović?!

Rada Manojlović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi

No, ako se malo bolje prisetimo, ona je već desetak godina ne estradi i praktično niko nije uzimao u obzir njene godine, obzirom da izgleda besprekorno.

Upravo dok je trajala podela komplimenata na Radin račun u jednoj od Grandovih emisija, direktor Saša Popović ju je pitao da pred milionskim auditorijumom kaže koliko ima godina i na odgovor zgodne folkerke, svi su ostali zatečeni:

– Punih trideset! Trideset tri – rekla je Rada pre tri godine što znači da sada ima 36 godina.

A izgleda kao da je tek postala punoletna.

Da li ste i vi iznenađeni?

Podsetimo, Rada Manojlović je rešila da popravi zube posle kritike starije koleginice Snežane Đurišić. Pevačica priča da je na početku karijere dobila mnoštvo negativnih komentara na račun svog izgleda.

– Kada sam se pojavila na sceni “Zvezda Granda”, nisam očekivala da će neko da komentariše i moj izgled. Mislila sam da sam došla da pevam i da je samo to bitno. Međutim, Sneža mi je tada rekla da moram da popravim zube i da mi je prekratka suknja, da sam vulgarno obučena… Ma ništa nije bilo dobro! Ona ima plave, opasne oči kao lisica. Kada te pogleda, smrzneš se i uplašiš. Deluje strogo, a zapravo je dobra duša – priča Rada i dodaje da je prihvatila Snežin savet:

foto: Printscreen

– Sredila sam zube zbog sugestije starije koleginice, jer sam zaista izgledala rogobatno na televiziji.

Pevačica je postala jedna od najpoželjnijih na estradi, momci su se otimali oko nje, ali mediji je nisu štedeli.

– Momci mi nikad nisu nalazili mane, nego mediji. Pisalo se: “Rado, ravna si ko daska, uvećaj grudi! Sredi taj nos, izgledaš kao da imaš kljun.” A ja nikad ništa nisam radila na sebi osim zuba!