Ima devetero djece i puno ruke posla: Kad je pokazala kuću, mnogi su ostali u nevjerici

Ova mama ima devetero djece ima pune ruke posla, no svoju kuću uvijek održava iznimno čistom. Dobar je primjer svim roditeljima.

U emisiji “Obsessive Compulsive Cleaners” koje je emitirana prije nekoliko godina, mama Louise je privukla veliku pozornost i tada kada je imala devetero djece. U emisiji je objasnila kako joj uspijeva kuću održati uvijek čistom.

Ona provede najmanje šest sati dnevno čisteći svoj prostrani dom u Velikoj Britaniji.

– Apsolutno mrzim prašinu, prašina me ne može pobijediti jer uvijek poliram. Čišćenje se mora obavljati cijeli dan, svaki dan, čak i s velikom obitelji, tu nema izgovora – kaže u video isječku objavljenom na YouTubeu.

Dodala je da sva djeca znaju kako se trebaju ponašati u kući i da se ista uvijek mora održavati čistom.

Sa svojom velikom obitelji, Louise objašnjava kako je čak jednu od svojih sedam spavaćih soba renovirala u garderobni ormar kako bi zadržala strogu kontrolu nad njihovom odjećom.

Dodala je da nitko ne smije ući u garderobu osim nje.

– Mislim da je mnogo ljepše kad se stvari uredno održavaju. S devetero djece uvijek ima ljepljivih prstiju na mom prozoru – kazala je.

Opsesivno čišćenje utječe na sve aspekte svakodnevnog života i zato je nikad nećete vidjeti da priprema hamburgere u kući.

– Mrzim miris smrdljive masti koji se danima nakon toga zadržava u kući – konstatirala je.

Mnogi su je kritizirali, ali ova žena je naglasila da je radila i održavala dom čistim, uz djecu o kojima je brinula.