I za venčanje sa Eminom Jahović dao je BOGATSTVO: Ženi se Mustafa Sandal, a sada izdvojio 200 hiljda evra

Pevač će se po drugi put venčati i za tu proslavu izdvojiće mnogo novca, ali venčanje i sa prvom suprugom bilo je glamurozno.

Bivši muž Emine Jahović Mustafa Sandal za mesec dana izgovoriće sudbonosno “da” svojoj partnerki Melis Sutšurup. Pevač i njegova 19 godina mlada izabranica venčaće se najpre u Rimu 3. juna, a gala proslavu će napraviti od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u Marmarisu, za šta će, prema pisanju turskih medija, izdvojiti oko 200 hiljada evra.

Mustafi je ovo drugi brak, a proslavu je pravio i kada se ženio prvom suprugom, Eminom. Pevački par se venčao 2008. godine u Istanbulu, u prisustvu četrdesetak zvanica. Proslavu su organizovali u jednom istanbulskom hotelu, odakle se pruža čaroban pogled na Bosfor.

Da je Mustafa oduvek bio galantan, govori i to što je Emini za venčanje poklonio burmu od platine, dok je za veridbu dobila “Tiffany” prsten sa ogromnim dijamantom. Pevačica je tada nosila venčanicu jednog svetski poznatog dizajnera.

Iako je bilo mnogo manje gostiju na venčanju, nego što će imati na drugoj svadbi, turski mediji su pisali da je i tada Mustafa dao pravo bogatstvo za proslavu. S obzirom na to da je u pitanju hotel u centru Istanbula, samo za smeštaj je dao cenu jednog stana u ovom gradu.

Podsetimo, Mustafa i Emina su se razveli 2018. godine, posle deset godina braka. Pevačica je nedavno rekla kako joj je razvod teško pao.

— Razvod je privatni porodični zemljotres i niko ne bi trebalo da se naslađuje detaljima. Najteže mi je što ne mogu decu da zaštitim od toga, i to osećam kao veliku nepravdu i manu posla koji obožavam — rekla je Emina.

Inače, kako je Kurir pisao, na Mustafinoj drugoj svadbi će biti oko 80 zvanica, a za sve njih mladenci su organizovali smeštaj, kao i avionski prevoz. Najpre će 10. juna organizovati “Grčko veče” u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže, gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti s “divnim ručkom narednog jutra”, navodi se u pozivnici.

Sve troškove snosiće Sandal, koji je zakupio veći deo hotela za ovaj period, a ukupno je za venčanje dao 200 hiljada evra.

( Glossy, Kurir )