Htio je znati kako je to biti trudan, rezultat je bio urnebesan (VIDEO)

Suprug Larise Titoyan htio je znati kako je to biti trudan. Zbog toga je na svoj trbuh zalijepio lubenicu i pokušao napraviti nekoliko jednostavnih izazova na koje svaka trudnica nailazi. Znate, nešto kao vezanje cipela!

Svaka žena koja je bila trudna zna koji ju izazovi čekaju dok u njoj raste mala osoba. Čudo je biti partner s Bogom i stvoriti novo biće! No, majčinom tijelu to nije lako.

To je nešto što muškarci nikada neće istinski razumjeti. No, jedan novi otac je odlučio na sebe zalijepiti lubenicu da vidi kako je to biti trudan. Rezultat je, naravno, bio užasno smiješan.

Muškarci nikada neće potpuno razumjeti kako žene žrtvuju svoja tijela, živote, san i karijere da donesu novo biće na ovaj svijet. Možda je najteži dio trudnoće ono što ona čini tijelu žene. Nešto jednostavno kao vezanje cipela ili ustajanje iz kreveta postaju gotovo nesavladivi zadaci.

A o brijanju nogu ne treba ni pričati. Ako ne vidimo nožne prste, kako onda obrijati noge? Spavanje? Ma baš!

Ako vaša beba ne igra nogomet u vašoj utrobi većinu sati u noći, onda je vaše tijelo toliko veliko da vam je teško disati. I nemoguće se je namjestiti. Najgori dio? Osjećate se kao nasukani kit.

To je samo ono što prati trudnoću. Porod je potpuno novo poglavlje!

Majka Larisa Titoyan je htjela da njezin suprug iskusi kako je to biti trudan. On je voljno uzeo lubenicu i zalijepio si ju na trbuh. Ne samo to, nego je pristao staviti dinje na prsa. Čini se da je dobio prilično dobru ideju o tome kako je to nositi dodatne kilograme tijekom trudnoće.

Ne želite propustiti ovu snimku jer je ovaj tata dobio jako dobar pogled u svijet trudnica. Urnebesno je kada si pokušava zavezati cipele ili se ustati iz kreveta. Snimka je tako smiješna da je pregledana više od 329 000 puta. Svaka žena bi se složila da bi ponekad muškarci trebali nositi lubenicu oko trbuha koji mjesec.