FOTOGRAFIJA JE NASTALA 1991.GODINE I POKAZUJE KO SU BILE CECA I LIDIJA: Pravo lice poznatih sestara! (FOTO)

Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić jedna drugoj su najveća podrška

Od početka karijere, Ceca Ražnatović susretala se sa brojnim usponima i padovima, a i u najlepšim i u najtežim trenucima uz nju je stajala jedna žena. Naime, Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić jedna drugoj su uvek bile i ostale najveći prijatelji, oslonac i podrška.

Foto: Pritnscreen

Fotografija stara tri decenije svedoči da su sestrinsku ljubav negovale od najranije mladosti, pa sve do danas, a najveća pohvala Lidiji nesumnjivo je činjenica da je Cecina deca doživljavaju kao drugu majku, dok je Ceca Lidijinoj dečici najbolja tetka na svetu.

Fotografija iz 1991. godine prikazuje voljene sestre na slikanju za naslovnicu “Nade”, a danas je ova fotografija posebno popularna na mrežama. Ne samo da se komentarišu stajlinzi sestara, koji su danas ponovo u trendu, već mnogi komentarišu da se Lidija s godinama veoma promenila. Njena crna kosa i retro šik koji nosi sušta su suprotnost današnjoj plavuši odevenoj po poslednjoj modi. Ipak, mnogi su primetili da su obe sestre negovale prirodnu lepotu, a da Lidiji crna podjednako lepo stoji kao i Ceci.

Podsetimo, Lidija je sa Predragom u braku već sedamnaest godina, imaju četvoro dece koje obožavaju, ćerku Helenu, sina Viktora i blizance Iliju i Petra.

Osim što je Lidiji bio divan muž, odani zet Cece Ražnatović uvek je bio tu da zameni mušku figuru, koja je u njenom životu nedostajala gubitkom supruga.
Svetlana Ceca Ražnatović, Lidija Ocokoljić

foto: Printscreen Instagram

Muž Lidije Ocokoljić bio je zajedno sa Cecom optužen u sudskom procesu protiv nje, ali su sve optužbe odbačene.

Lidija i Predrag i danas uživaju u skladnom braku sa svojom decom, vole se kao prvog dana, a odnose sa Cecom i njenom porodicom dve decenije čuvaju nenarušenim i skladnim. Ipak, odluku da se javno ne eksponiraju i da svoj i život svoje dece sačuvaju od radoznalih pogleda javnosti dosledno poštuju i danas.

Poznato je da je Svetlana Ražnatović veoma bliska sa svojom sestrom, bez koje život ne bi mogla da zamisle ni njena deca Veljko i Anastasija.

Njih dve su rođene u Žitorađi u blizini Prokuplja, gde su odrasle sa svojom roditeljima, ocem Slobodanom i majkom Mirom.

U centru varoši nalazi se velika kuća sa ogradom, dodatno osigurana video nadzorom, za koju su meštani rekli da pripada porodici Veličković, ali da tu živi samo Slobodan, dok je Mirjana uglavnom u drugoj kući, gde radi iako je učiteljica u penziji.