FOTKE KOJE DOKAZUJU KAKO SE ZAISTA ARKAN PONAŠAO PREMA CECI: Ostaćete bez teksta nakon ISTINE, više nema SKRIVANJA!

Pronašavši u suprugu sigurnost, Svetlana se u Željka, kako je govorila, zaljubila na prvi pogled, a mnogi su govorili da je njihova ljubav nestvarna.

Ljubav Cece Ražnatović, koju oseća prema pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu, nikada se neće ugasiti. Svoju vezu započeli su pre 28 godina, a tragična sudbina, kada je Arkan nastradao, ih je rastavila.

Ipak, sećanja na najlepše dane ne blede, a nikad viđene fotografafije pevačice i njenog pokojnog supruga, svedoče o jačini njihove ljubavi, koju su krunisali sa dvoje dece.

Dok ju je tretirao uvek sa poštovanjem, kolale su priče da je Željko navodno ošišao Svetlanu i primorao je da se uda za njega, što se ispostavilo kao glasina, na temu koje se pevačica jednom prilikom našalila:

– Kada sam sa Džejem i Oliverom Mandićem pevala u Erdutu prišao mi je Željko i rekao „Baš mi je milo da upoznam devojku koju šišam godinu dana, a ni ne poznajem je“. Ja sam tu pala u nesvest. Čula sam za tu priču o šišanju, to je bilo zaista strašno. Pitali su me da li nosim periku… – rekla je Svetlana 1996. godine u “Minimaksoviziji” , prenosi “Svet&Scandal” .

Pronašavši u suprugu sigurnost, Svetlana se u Željka, kako je govorila, zaljubila na prvi pogled, a mnogi su govorili da je njihova ljubav nestvarna.

– Ja sam njega zvala Bucko, on mene Cecko. Nudio mi je sigurnost kakvu žene vole. Hvalio se da sam ga uhvatila na slatkiše, kupujući mu čokoladu. Ne, Arkan je meni kupovao čokoladu. Upoznala sam jedno sasvim drugačije biće od onog kako sam ga zamišljala. Ja sam njega prva poljubila. Arkan jeste bio strog, ali samo prema vojsci. Sasvim je drugačiji čovek bio u privatnom životu, on je bio jedna dobrica – ispričala je jednom prilikom Ceca, prenosi pomenuti medij.

Njihovu idilu prekinula je Ražnatovićeva smrt 15. januara 2000. , ali ljubav i dalje živi, te pomenute fotografije svedoče o jačini iste.

FOTO: Instagram

FOTO: Instagram

FOTO: Instagram