DVA PUTA POKUŠALA SAMOUBISTVO, ALKOHOL JE UNIŠTIO: Doživela je BANKROT, morala da napusti Srbiju, OVO JE DANAS!

Bivša pevačica kasnije se pohvalila kako od čitanja tarot karti zarađuje 1.000 evra mesečno.

Dunja Ilić tokom života preživela je apsolutno sve. Rođena u imućnoj porodici, kako je sama isticala, imala je sve što je poželela, poslugu i vozače, ali je često kao dete bila usamljena. Roditelji su je, po pevačicinom priznanju, često zanemarivali.

– Već sa 12-13 godina sam počela polako da pijem, da bi se to vremenom pretvorilo nekad i u celu bocu žestokog pića dnevno – priznala je Ilićeva u emisiji “Inspiracija danju – inspiracija noću”.

Ona se prisetila detinjstva i odrastanja koje je, kako sama ističe, proteklo u znaku luksuza, izuzetne materijalne obezbeđenosti i života na visokoj nozi sa jedne strane, i skoro potpunog zanemarivanja i nedovoljne posvećenosti od strane roditelja sa druge.

– Problem sa pićem je eskalirao kada sam imala 15 godina. Tada su se moji roditelji razvodili. Otac je bio u jednoj potpuno nezdravoj vezi, a majka se veoma teško nosila sa rastankom. Na kraju sam ja u tim godinama imala na raspolaganju celu kuću u kojoj sam živela sa dečkom koji je u to doba imao 20 godina. Imala sam vozače i poslugu. Nikada nisam išla u prodavnicu, tako da nisam znala ni cenu najobičnijih namernica – ispričala je Dunja, dodajući da je živela u nekom svom izolovanom svetu u kom se posvetila pisanju knjiga.

foto: Printscreen Instagram

– Škole i odeljenja sam menjala često dok nisam došla do toga da sam izgubila pravo na redovno školovanje u srednjoj. Školu sam završila vanredno – nastavila je priču Ilićeva.

– Kada sam imala 22 godine moj otac je bankrotirao. Međutim, i tada nam je ostalo dovoljno nekretnina da živimo ne čak ni prosečno nego bogato. Ipak, nakon nekog vremena sam počela da osećam da je novca sve manje. Otac, koji je dotad ulagao veoma velike svote novca u moju muzičku karijeru, mi je poručio da bi trebalo da komercijalizujem svoj zvuk i počnem da nastupam kako bi moj hobi postao nešto od čega zarađujem za život – otkrila je pevačica svojevremeno.