Djevojčica je umrla na majčinim rukama… nakon 4 minute događa se pravo čudo

Djevojčica stara svega godinu i pol iz Velike Britanije umrla je na rukama svoje majke Nikki Widdowson (29) nakon što ju je udario automobil ispred obiteljske kuće.

Malena Faith znakove života nije pokazivala četiri minute. Ali, dogodilo se čudo – liječnici su je uspjeli vratiti u život.

Ovo je ispovijest njezine majke koja nakon toga još više cijeni svaki trenutak proveden sa svoje četvero djece.

Moje ime je Nikki, imam četvero male djece sve u dobi do deset godina. Bilo je to 23. lipnja 2013. godine. Bilo je to lijepo nedjeljno popodne koje se pretvorilo u najgoru noćnu moru. Taj dan neću zaboraviti dok sam živa. Mislila sam da se igra u dnevnoj sobi, ali užasnula sam se shvativši da je nema. Trčala sam po kući pokušavajući je pronaći, a tad sam pogledala kroz prozor. Ležala je na podu.

Iskrala se nekako van i otišla na cestu. Udario ju je automobil. Umrla je na mojim rukama. Bio je to najgori trenutak u mojem životu. Ležala je beživotno, bespomoćno, a meni se srce slamalo. Znakove života nije davala četiri minute. Taksist koji ju je udario brzo nas je odvezao u bolnicu. Liječnici su je nekim čudom su je uspjeli vratiti u život. Stavili su je na aparate za održavanje na životu i spojili na transfuziju.

Spasili su je. Imala je jako oštećenu jetru i nekoliko slomljenih kostiju. Kad je nakon nekoliko dana otvorila oči i nasmijala mi se, znala sam da će sve biti u redu. Nakon izlaska iz bolnice nije mogla hodati kako treba niti držati glavu uspravno, imala je problema i s gutanjem hrane.

Godinu dana je odlazila na terapije i ponovo učila hodati. Ona je pravi heroj. Danas je ponovo sretna i vesela djevojčica koja uskoro kreće u školu. Još danas se zbog svega toga osjećam da sam zakazala kao roditelj, da sam je razočarala jer nisam bolje pazila na nju. Ne znam kako je uspjela otvoriti ulazna vrata i izaći iz kuće, uvijek je bila mirna i tiha, ispričala je za Daily Mail.

Faith je danas živa i zdrava djevojčica. Zahvaljujemo Bogu na intervenciji u njezinom životu!