DEVEDESETIH JE BILA DIZELAŠICA, A SADA JE PEVAČICA BRITKOG JEZIKA: Nema šanse da PREPOZNATE ko je na FOTKI!

Svi prepričavaju njene izjave!

Fejsbuk stranica “Dizel mania” koja okuplja sve one koji osećaju melanholiju za devedesetim, objavila je fotografiju naše pevačice iz 1995. godine, a mnogi u čudu gledaju ovaj prizor.

Golog stomaka i u crvenoj trenerci, mlada pevačica je pozirala, a možemo primetiti da se moda ponovo vratila, pa ovako obučene devojke sve češće možemo videti na uliicama.

Ona je na početku karijere izgledala kao devojčurak iz kraja, vrlo smirena a pevala je uglavnom balade.

Pošto se ona na fotografiji ne smeje, mnogo je teže prepoznati o kome je reč, budući da je pevačica poznata po širokom osmehu. Njena kosa je sada plava, a obline bujnije.

Maja Odžaklijevska ju je upoznala sa važnim ljudima iz RTS-a i pomogla joj je da se probije na estradi zbog čega je pevačica smatra svojom estradnom majkom. Tada je upoznala kompozitora Vladimira Graića Graju koji je komponovao najveći broj njenih pesama. Posle nekoliko godina došlo je do prekoreta kako u privatnom, tako i poslovnom životu vrcave pevačice. Usledili su skandali, rijalitiji, kao i promena stajlinga.

Poznata je i po rijaliti učešćima gde je pokazala da niko ne može na crtu da joj stane kada su svađe i glasno pevanje.

foto: Printscreen

Da, ovo je Maja Nikolić.

Majin prvi muž je crnogorski muzičar Mirko Šćepanović sa kojim ima sina Novaka. Nikolićeva se godinama sudila sa Mirkom zbog neisplaćenih alimentacija.

Drugi Manjin muž je biznismen Vuk Kandić, a za njihov odnos vezivali su se brojni skandali. Maja je i sa drugim bivšim mužem bila godinama na sudu, gde su se borili oko starateljstva nad njihovim sinom Lazarom, a sudski organi su na kraju odlučili da dete pripadne ocu.

Maja Nikolić je poznata po svom oprečnom jeziku i hrabrosti da javno i o bilo kome iznese svoje mišljenje.

Ono što joj posebno smeta su koleginice koje pažnju privlače skandalima i estradnim pričama, a ne svojim talentom i glasom poput nje, a za jednu svoju koleginicu imala je poseban komentar.

– Aleksandra Radović mi ne smeta, ona je sad i svedena od kada je dobila dete. Sada sve bolje i bolje peva jer je zaista karijeru krenula sa mnom. Nije učila od mene, ali je pevala u “Kazanova” bendu i onda je meni bila prateći vokal. Ja sam od sedamnaeste godine popularna pa ne znam da li to njoj smeta jer ona nigde u biografiji ne želi da pomene i novinari su čak zvali osnivača benda, mog klavijaturistu i njenog bivšeg supruga koji je bio bubnjar, ali ona to krije. Neće da kaže da je počela karijeru tako što je bila prateći vokal Maje Nikolić, ali to je stvarno istina. Pevala je svake nedelje sa mnom i to godinama, tri ili četiri godine za redom. Sve u svemu mnogo časnije je pevati prateće vokale meni nego izbacivati neke jeftine snimke – otkrila je Maja, aludirajući na pevačicu Teu Tairović.

I ovoga puta Maja je bila bez dlake na jeziku, te kako priznaje, prema njenom mišljenju pevačice sa javne scene dele se na dve grupe, a najproblematičnije su one koje su od skoro na estradi ili novokomponovane pevačice, kako ih ona naziva.

– Srbija je malo tržište i tačno se zna ko je dama kojoj možeš da ponudš ol inkluziv uslugu, a ko dolazi na koncert u haljinama, sa stilistima i frizerima da svojom energijom i pevanjem razbije. Znači ja sam umetnik koji traje sto godina pa meni ne treba nikakav skandal – rekla je pevačica u emisiji “Grand Magazin”.