DEKI PANTELIĆ U BOLNICI: Otkriveno njegovo ZDRAVSTVENO STANJE!

Poznato je njegovo zdravstveno stanje, a godinama se borio sa rakom!

Voditelj Dejan Deki Pantelić prepoznatljivo je TV lice već dugi niz godina. Iako je Dekijev osmeh jedan od njegovih najvećih aduta, voditelj je prošao kroz mnogo teških situacija u životu, ali nije dao da ga bilo šta slomi. Umro mu je otac, deca su mu obolela od dijabetesa, a borio se i sa teškom bolešću.

On je priznao da nije lako podneo kada je saznao da boluje od teške bolesti.

– Rad čoveku vraća snagu. Onog trenutka kada vi saznate, svi mi koji smo prošli tu fazu i saznamo da imamo… Ja ne volim da imenujem tu vrstu bolesti… Nije lako se suočiti sa time – rekao je Dejan Pantelić u “Novom jutru” prošle godine.

Tokom bolesti najviše ga je pogodilo to što ga ćerka nije prepoznala kada se vratio sa terapije, jer je smršao 20 kilograma, a i to što su ga mnogi otpisivali, stoga je odlučio da se slika za medije kako bi dokazao da je živ i da se bori.

Voditelj Dejan Pantelić je nažalost ponovo u bolnici.

Ekipa Prve posetila je poznatog voditelja, a uživo javljanje je emitovano u emisiji “Jutro”.

On trenutno boravi u novom Kliničkom centru, a kako i sam navodi jako je srećan što konačno može u Srbiji da se leči. On je nahvalio osoblje, a rekao je i da su uslovi kao u Nemačkoj kada se lečio pre par godina.

Kao razlog zbog kog je u bolnici navodi se da je imao perforaciju slepog creva i operisan je. Pre 6 dana ga je zaboleo stomak, ali je sada sve sređeno i oporavlja se, a kolege sa Prve su mu poželele srećan oporavak.

Podsetimo, voditelju Dejanu Panteliću 2012. godine dijagnostifikovana je podmukla bolest, kancer na krajnicima, i od tog trenutka čitav život mu se promenio. Jedno od omiljenih TV lica svih generacija, suočilo se sa teškom i neizvesnom bitkom za zdravlje, a svojevremno je otkrio šta mu je prolazilo kroz glavu dok je preživljavao neprijatne životne izazove. Bolest Dejana Pantelića narušila je stabilnost u porodici voditelja, te je on tražio snagu u svojim mislila, planirajući budućnost koji nije želeo da izgubi.

Deki je u javnosti govorio i o zdravstvenim problemima sa kojima su njegova deca, sin Vukašin i ćerka Lana, suočili kada su bili još mali.
Dejan Pantelić

foto: instagram/deki.pantelic

– Muka nas je naterala da upoznamo dijabetes zbog naše dece, u roku od dva meseca pre šest godina ta bolest je oboma dijagnostikovana. To je možda bio okidač ovog mog problema. Sve se to izdešavalo i otac mi je umro u međuvremenu – rekao je voditelj u “Tako stoje stvari” pre četiri godine, te istakao da je u saradnji sa Ministarstvom zdravlja pokušavao da izgradi sistem i da vrati savetovališta u zdravstvene ustanove.