DANIJELA BUZUROVIĆ PRONAŠLA NOVU LJUBAV: Srce je pripalo drugome, PREOKRET U ŽIVOTU PORODICE! (FOTO)

Novi momenti koji se dešavaju su za sve izazov!

Danijela i Stefan Buzurović venčali su se posle tri meseca poznanstva, a 23 dana zabavljanja. Njihova ljubav vremenom je sve jača i svakako važe za jedan od najskladnijih poznatih parova. Iz njihovog okruženja nema ko ne kaže da su se „baš našli”, a oni ipak sve pripisuju ne slučajnosti, već izuzetno temeljnom upoznavanju.

– Upoznavali smo se vrlo temeljno. Na prvi sastanak čekali smo dva meseca, a poljubili smo se na drugom. Neka uđe u zapisnik da sam trčala tri kruga oko dvorišta – kroz osmeh je priznala Danijela.

Podsećanja radi, Danijela i Stefan su na „ludi kamen” stali 2012. godine, na dan kada je prognoziran smak sveta, a u najstrožoj tajnosti. Crkveno venčanje obavljeno je nekoliko meseci kasnije. Oba deteta, ćerku Klaru i sina Nestora, voditeljka je rodila u utorak, nešto pre podneva i 17. dana u mesecu, samo ne iste godine.

– Zajedničko nam je da ne volimo da išta prepuštamo slučaju, tako da se i naša priča nije odvijala nekontrolisano. Od početka smo određivali tempo koji nam prija. Mnogima je delovalo brzo, ali nama je bilo taman kako smo želeli. Nema razloga da se propuštaju predivni trenuci samo zato što je nešto neuobičajeno ili neko drugi smatra da je prerano. Aman, u se i u svoje kljuse – istakao je Stefan svojevremeno.

Pre nekoliko meseci porodica Buzurović postala je bogatija za još jednog člana ‒ havanskog bišona Fidela. Iako je dolazak kućnog ljubimca obradovao njene mališane Nestora i Klaru, za Danijelu je briga o psu predstavljala veliki izazov.

Ipak, kako to obično biva, neodoljivom štenetu nije trebalo mnogo da osvoji srce Danijele Buzurović, što potvrđuje i poznata voditeljka.

– Da mi je neko rekao pre nekoliko meseci da ću ovo čudo ovoliko da volim… – napisala je Danijela uz fotografiju sa preslatkim bišonom.

Podsećamo, Fidel je u februaru stigao u dom Buzurovića, kada je Danijelin suprug, glumac Stefan Buzurović lepe vesti podelio sa pratiocima na „Instagramu“.

– Danas je stigao Fidel, havanski bišon! Novi član naše porodice. Kuriozitet je to što je ovaj havanezer došao iz Zrenjanina, iz toplog doma Tankosića. Velika avantura je pred nama! Ali sada smo jači za jednog člana.