DANAS JE JEDNA OD NAJZGODNIJIH PEVAČICA NA ESTRADI, A NJENE PESME OBOŽAVATE NA PROSLAVAMA: Znate ko je na slici?

I glas i stas!

Pevačica danas važi za jednu od najlepših i najzgodnijih na domažoj estradi, a slavu je stekla zahvaljujući učešću u jednom muzičkom takmičenju.

Pevačica je jednom prilikom na svom profilu na Instagramu podelila fotografiju iz detinjstva, tačnije iz 1997. godine kada je ona imala samo četiri godine.

Tamara Milutinović na pomenutoj fotografiji drži mikrofon u ruci, te se da zaključiti da je pevanje oduvek bilo njena velika ljubav.

Mnogi su prokomentarisali kako na osnovu ove fotografije nikada ne bi zaključili da se radi o atraktivnoj pevačici.

Podsetimo, popularna pevačica Tamara Milutinović otkrila je u kakvim je odnosima sada sa koleginicom Teodorom Džehverović, nakon što su pre nekoliko godina imale sukob.

Naime, nakon što se njihova grupa “Đavolice” raspala, u kojoj je pored Tamare i Teodore bila i Gorana Goga Gačić, došlo je do sukoba između Džehverovićeve i Milutinovićeve, a javno su razmenile i “teške reči”, ali i uvrede.

– Meni je muka više od tog pitanja, šest, sedam godina se već vuče to pitanje i meni je više neprijatno da odgovaram, želim da zatvorim tu temu jednom za svagda. Imam izuzetno lepo mišljenje o njoj, pratim njenu karijeru, slušam njene pesme. Ona i ja se nikada nismo javno posvađale, nas su novinari posvađali – počela je Tamara priču.