DA LI PREPOZNAJETE LEGENDARNOG PEVAČA PORED HANKE? Ljudi ostaju FRAPIRANI kada shvate o kome je reč!

Mnogi pevačevi fanovi i obožavaoci Bijelog dugmeta iznenadili bi se kada bi videli kako danas izgleda

Hanka Paldum je jedna od najpoznatijih pevačica iz Bosne i Hercegovine koja se smatra kraljicom sevdaha.

Nakon stupanja u bračne vode 1976. godine sa svojim suprugom osnovala izdavačku kuću Sarajevo disk, za koju je objavila neke od svojih najvećih hitova.

Nekoliko godina nakon munjevite popularnosti prvi put se ostvarila i u ulozi majke. 1981. godine kada je na svet donela ćerku Minelu, a pet godina nakon toga rodila je i sina Mirzu.

– Imala sam veoma teške porođaje, a tokom oba sam zbog zdravstvenih komplikacija doživela kliničku smrt. Teži mi je bio porođaj sa Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega ne volim da se prisećam. Majčinstvo sam doživela kao prirodan sled stvari u životu i uvek sam sebe smatrala prvenstveno ženom i majkom, pa tek onda umetnicom. Muziku sam smatrala delom sebe, nikada nisam obraćala posebnu pažnju na karijeru niti sam se opterećivala poslovnim uspesima, već mi je važnije bilo da svoju decu izvedem na pravi put. Minela je uvek bila moja desna ruka, velika pomoć, a pogotovo sam, dok je bila mala, mogla sam da se oslonim na nju.- rekla je za Blic.

Mladen Vojičić Tifa u medijima se ne pojavljuje gotovo uopšte, a na društvenim mrežama još manje!

Mnogi pevačevi fanovi i obožavaoci Bijelog dugmeta iznenadili bi se kada bi videli kako danas izgleda, a verovatno ga mnogi ne bi ni prepoznali.

Slavni roker oduvek je forsirao opušteni imidž, a karakterisala ga je neobavezna frizura i poprilično ležerna garderoba.

Ipak, čini se da se tokom pandemije koronavirusa pevač dodatno opustio i izgleda gotovo neprepoznatljivo!