ČUVENA RTS VODITELJKA ODLUČILA DA “ŠUTNE” VERENIKA: Razlog je ubitačan!

Podsetimo Slađana Tomašević raskinula veridbu, nakon što se sa emotivnim partnerom Sašom vretila iz Italije, sa romantičnog putovanja

Omiljena voditeljka “Beogradske hronike” Slađana Tomašević šokirala je vešću. Naime, Slađana Tomašević raskinula je veridbu posle pet godina, a sada je ponovo zaljubljena.

Iako mnogi nisu znali da je nakon kraha petogodišnje veze krenula dalje, Slađana je otkrila da je sada srećno zaljubljena.

– Postoji, ali nije ga “ukrao”, sama sam ga dala i to “na dlanu”.

Podsetimo Slađana Tomašević raskinula veridbu, nakon što se sa emotivnim partnerom Sašom vretila iz Italije, sa romantičnog putovanja.

– Slađa i Saša godinama su živeli zajedno i sve je zaista dobro funkcionisalo. Čak su u maju bili u Italiji na odmoru. Ipak, vrlo brzo nakon povratka sa odmora usledio je raskid. Jednostavno, više nije išlo i bez grubih reči su odlučili da se rastanu i svako krene svojim putem. Raskinuli su veridbu i ono što je sigurno je da se neće pomiriti. – priča pa dodaje:

Slađa je tog stava da ne treba nastavljati nešto što više nije ono što je bilo u doba najveće ljubavi, a da lepe stvari treba da traju dokle traju. Ovo je zaista bio šok za sve njihove prijatelje i porodicu jer niko nije očekivao da će raskinuti vezu, pogotovu što su godinama živeli zajedno i sve je delovalo kao da je njihov odnos u najboljem redu. Ipak, prijatelji i porodica su prihvatili njenu odluku i podržali je – kaže za “TV magazin” izvor blizak voditeljki.

– Nakon raskida, Slađana je sve zajedničke fotografije obrisala sa Instagrama, a nekolicina je primetila i da na ruci više ne nosi prsten. Iako su je mnogi pitali o čemu je reč, jednostavno ne želi da govori o tome.