Čim se udam, rodiću sina: Jovana Jeremić ima novog dečka, pa progovorila o imenu za bebu, šokirala je sve

Jovana Jeremić planira ponovo da se uda i rodi dečaka

Voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa Jovana Jeremić razvela se pre nepuna dva meseca od političara Vojislava Miloševića.

Jovana sada ističe da je ponovo zaljubljena i puna planova za budućnost.

– Udajem se! Naravno da ne bežim od toga, imam tek 31 godinu. Mlada sam i imam vremena više puta da stajem na ludi kamen. Ja sam žena koja privlači moćne muškarce. Jedan moj prijatelj kaže: “Jovana Jeremić je simbol moći”, tako da sa mnom mogu da izađu na kraj samo moćni muškarci. Jedva čekam da ozvaničim vezu sa svojim kraljem, pa da zajedno vladamo – kaže Jeremićeva, koja je pre četiri godine rodila ćerku Leu.

Jovana je ubeđena da će u drugom braku dobiti sina.

– Čim se ponovo udam, rodiću sina. Čovek kom ću podariti naslednika voleće me iskreno i bezuslovno. I moju Leu sam rodila dok sam svog bivšeg supruga volela kao Boga, tako da će tako biti i sa drugim detetom. Već sam smislila i ime, moj sin zvaće se Vasilije – rekla je Jovana.

Voditeljka Pinka odlučila je da o budućem mužu za sada ne govori u javnosti.

– O partneru neću pričati u medijima sve dok mi ne dođe vreme za udaju. Trenutno sebe duhovno čistim i trudim se da budem ispravna u svakom smislu jer se pridržavam velikog Vaskršnjeg posta – priča naša sagovornica.