CELA SRBIJA JE BRUJALA O NJIHOJ PORODIČNOJ DRAMI, UDATA JE ZA 20 GODINA STARIJEG KOLEGU: Znate ko je?

Pevačica j epoznata po dobrom plesu i mladolikom izgledu!

Pevačica se nedavno malo povukla se iz javnosti nakon što je ekipa “Paparaco Lova” uhvatila njenog muža kako se navodno ljubi sa ženom za koju se kasnije ispostavilo da je njegova menadžerka. Međutim, rešili su sve nesuglasice i normalno nastavili život, kao i nastupe.

Denser je stariji od nje 20 godina, a sada vidimo i kak je ona izgledala kad je bila tinejdžerka.

foto: Printscreen

Naime, Vesna Đogani redovno sa svojim pratiocima deli snimke kako pleše i peva, a neretko im otkrije i neki deo svoje intime.

Tako su sada od nje tražili da im pokaže kako je izgledala u mladosti, a ona im je tu želju rado ispunila.

– Vi ste meni oboje top, ali veća faca bi bila da pokažeš sebe iz perioda ’90-ih godina, pa onda i Đoleta – napisali su joj njeni pratioci.

foto: Printscreen/ Instagram/ vesnadjogani1

– Nisam sigurna da sam bila “ta devojka” ’90- ih, ali evo i mene – odgovorila je Vesna, a onda objavila niz svojih fotografija iz mladosti.

Vesna često ističe da je baš njen suprug Đole oblikovao u osobu kakva je danas.

– To je normalno, kao 18 godina stariji čovek mnogo je doprineo mom sazrevanju. Dosta sam naučila od njega. On nikada ne da na sebe i ne ide protiv svojih principa, vrlo je skroman, hrabar, inovativan. Zahvalna sam što je u meni prepoznao nešto što na početku ni sama nisam videla. Mada, pošteno je istaći i da je on napredovao pored mene. Došla sam mu u pravom momentu, da ga resetujem, dam mu nova krila i energiju, a on je meni podario novi, nestvaran svet, kao bajku iako realnu. On nije neko ko će bilo šta zaviti u celofan, već istinu uvek saspe u lice, tako da vas prodrma – kaže Vesna za “Story”.

Podsećamo, ona je već dve decenije u braku sa denserom Đoletom Đoganijem koji je od nje stariji 20 godina, ali to za njihovu ljubav nije predstavljalo nikakvu prepreku. Njih dvoje imaju sina Adrijana i ćerku Lauru, dok Đole iz braka sa pevačicom Slađom Delibašić ima dve ćerke: Silviju i Marinelu.

Pevačica Vesna Đogani odrasla je u veoma teškim životnim okolnostima, ali nikada nije krila odakle je potekla.

Vesna je u više navrata pričala o svom detinjstvu koje nije bilo sjajno, a isto tako je isticala da je tada imala velike snove, bogatu maštu i bila srećno dete.

Zbog siromaštva, kao devojčica u jednom periodu boravila je u Zvenčanskoj, dok je njena majka radila. Ona ne krije da je to vreme provedeno u toj ustanovi i te kako bolno.

– Jedno vreme sam bila u Zvečanskoj i to je bila jako velika trauma, sećam se toga iako sam bila baš mala. Sećam se da sam stalno tamo plakala. To vam je kao kad imate dete i ono je bolesno, ima temperaturu, i samo zove: “mama, mama”, a mame nema, nikako da dođe. Tako da je to bilo jako teško za mene. Ipak razumem svoju majku, jer je bila primorana da to uradi, nije mogla da me izdržava i bilo joj je mnogo teško, mnogo je patila u tom periodu. Ali nema opravdanja za oca koji ostavi svoje dete i ne želi da bude ni u kontaktu sa njim. Međutim oprostila sam mu to, jer ne želim da trujem svoju dušu više takvim stvarima – pričala je pevačica.

Đoganijeva je pre godinu dana zbog pojedinih negativnih komentara odlučila da u svom vlogu snimi kuću i kraj u kome je nekada živela.

– Ja sam Vesna Đogani. Ovo je ulica mog detinjstva. Tu sam rođena. Tu sam odrasla. U mom dvorištu sam imala prve koncerte. Tu je počela moja karijera. Tu je počeo moj san. Ovo je moj most. Most mog detinjstva. Tu smo igrali između dve vatre. Šetali se. Iznad nas preko njega bi svake nedelje prolazili navijači Zvezde i Partizana i glasno navijali. Tramvaji bi brujali, a nama deci je sve to bilo kao da slusamo najlepsu muziku. Voleli smo tu buku. A sada je neko isprljao moj most. Isprljao moje detinjstvo. Pogana usta su isprljala čisto dečije srce. Isprljao san. Isprljao dečije snove. Da, bila sam siromašna devojčica. Sa velikim snovima. Siromašna devojčica sa velikom maštom – rekla je Vesna tada i dodala:

FOTO: Printscreen

– Zar neko može da te osudi, samo zato što si živela ispod mosta. Imala parče hleba i parče neba. Tužna sam zbog toga. I zato sam došla tu. Ne zbog sebe, nego da podržim devojčicu koja plače u meni. Da se izvinim mom mostu jer znam da ga to boli. Jer jedino on zna ko sam ja. Koji su moji snovi. I da me niko nije pokupio, nego mi je on pokazao put kojim da idem. I da danas budem ovo što jesam. Uspešna, mirna žena. Sa puno ljubavi oko mene. Sa publikom koja se veseli sa mnom, ponekad plače. I moj glas ih smiruje. I oni ne daju na moj most. Ne daju suze da mi teku. Hvala predobri moji ljudi… Sada sam mirna jer sam dobila sve odgovore. Moj most. Moja ljubav. Moje detinjstvo – iskrena je bila Đoganijeva.