BILO IH JE SRAMOTA ŠTO IM JE ĆERKA ROĐENA SA OVIM NA NOZI: Zbog DRUGIH OSOBA odlučili su DA URADE 1 STVAR

Mama devojčice priznaje da je tetoviranje jako bolelo, ali ne žali ni zbog sekunde bola

Honej-Rea, ćerka britanskog para, rođena je sa velikim belegom na nozi. Da se ​​ne bi osećala drugačije u odnosu na druge, njeni roditelji su odlučili da “ukrase” noge sličnim tetovažama.

Tanjina i Adamova ćerka rođena je sa velikim crvenim belegom duž desne noge. Roditelji, želeći da se ne oseća gore od drugih, odlučili su da urade sličnu tetovažu. Njihova “tetovaža” je na istom mestu, bledocrvena je, a za kompletiranje je bilo potrebno četiri sata.

Kako kažu, za njih je bila prirodna stvar da ne dozvole da se njihova ćerka u svetu oseća usamljeno i otuđeno. Tanja Filips, mama devojčice, kaže: – Želeli smo da se Honej-Rae oseća posebno. Da njen rodni znak bude izvor ponosa, a ne srama .

Honej-Rae ima 18 meseci. Njena mama je uvek pazila da joj noge budu pokrivene tako da niko ne vidi njene ožiljke. Prošlog leta je ipak odlučila da svom detetu obuče haljinu i sandale. To je naišlo na šapat, komentare i nepovoljan pogled starijih ljudi. To je navelo Tanju da shvati da ako odrasli ne mogu da prođu pored njene ćerke bez komentara, vršnjaci u vrtiću će reagovati još gore. Tada su Tanja i njen muž odlučili da se tetoviraju.

Mama devojčice priznaje da je tetoviranje jako bolelo, ali ne žali ni zbog sekunde bola. To je ono što se naziva bezuslovna, bezgranična roditeljska ljubav.