Kožni sako je idealno rješenje za prelazni period

​Dolaskom proljećnih dana, sakoi polako ali sigurno postaju jedan od obaveznih modnih komada. Međutim, jedan sako posebno se izdvaja – onaj od prirodne ili vještačke kože.

Ovaj sako je odlična zamjena za jaknu, a zahvaljujući različitim odijevnim kombinacijama uvijek može izgledati drugačije.

Možete ga nositi uz majicu i par farmerki, uz bluzu i suknju, uz haljine svih krojeva, uz košulju i elegantne pantalone.

Sudeći po fotografijama influenserki, najpoželjni model kožnog sakoa je u crnoj boji, međutim, poznate dame poput Rijane i Kim Karadašijan pokazale su kako se nose i oni u jarkim i nud bojama.

Ana Vintur, Krisi Tajgen, Kendal Džener, Kim Kardašijan i Rijana dokazale su koliko je ovaj model sakoa prikladan za gotovo svaku priliku i da ga mogu nositi i starije dame baš kao što je pokazala Ana Vintur.

Bez obzira da li ćete ga nositi sa više boja ili pak birate neutralne nijanse, od tradicionalnih do opuštenih i ležernih krojeva, kožni sako je neophodan za sezonu koja je pred nama i biće odijevni predmet kom ćete se vraćati iz godine u godinu.