DA LI I VI IMATE OVE SIMPTOME? 5 od 10 žena ima ovaj HORMONSKI POREMEĆAJ!

Kako bi se ovo oboljenje držalo pod kontrolom, potrebno je izbaciti loše navike iz života i uvesti dobre

Simptomi kao što su izostanak ovulacije i menstruacije, povišen nivo muških hormona, gojaznost, predijabetes ili dijabetes, visoke vrednosti lipida u krvi, akne, tamne fleke, opadanje kose i dr. mogu ukazivati na sindrom policističnih jajnika. On može dovesti i do pojave steriliteta, kao i čestih spontanih pobačaja, zbog čega je vrlo važno na vreme ga tretirati odgovarajućom terapijom.

Kako bi se ovo oboljenje držalo pod kontrolom, potrebno je izbaciti loše navike iz života i uvesti dobre – izbalansirana, zdrava ishrana je prvi korak ka pobedi, a za njim sledi i pažljiv odabir prirodnog suplementa kao što je preparat Folinomel.

Preparat Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindromom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine)

Prednosti Folinomela su mnogobrojne:

– Reguliše menstrualne cikluse – Promoviše ovulaciju – Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj – Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći – Snižava insulin i glukozu – Snižava holesterol – Snižava upalu – Rešava problem mioma na materici – Rešava problem nervoze, kao i prekomerne težine – Smanjuje potrebe za određenim namirnicama – Rešava hormonske manifestacije prirodnim putem