Demonstrirala kako se kombinuju BELE PATIKE: 2 autfita Anastasije Ražnatović za SUPERSTILIZOVAN odlazak u šetnju

Mlada pevačica se odlučila za vrlo zanimljive komade koji privlače pažnju.

Pevačica Anastasija Ražnatović važi za jednu od najuticajnijih mladih devojaka u Srbiji. Njeni koraci se u stopu prate, a njeni stajlinzi uveliko kopiraju. Ona neretko deli svoje fotografije na Instagramu, a autfiti koje bira su vrlo zapaženi i komentarisani.

Naime, izdvojili smo dva autfite mlade Ražnatovićeve koji će vam sigurno poslužiti kao inspiracija:

1. Široke pantalone sa zanimljvim ogrtačem

Ona je ovu vrlo interesantnu kombinaciju odlučila da ponese u Italiji. Odlučila se za široke svetlobraon pantalon koje su se sužavale u struku i tako isticale njenu vitku figuru.

Na ovu kombinaciju je obula i bele patike preko kojih su padale pantalone što je upućivalo na doživljaj njene kombinacije. Uz patike dodala je i belu pamučnu majicu na bretele i u sličnoj nijansi i torbicu.

Na sve ovo savršeno su se uklopili i teget ogrtač kao i kapa u sličnoj nijansi koje su dale posebnu dimenziju njenom stajlingu.

2. Maslinasta majica i braonkaste pantalone

Za šetnju po toploj Sevilji ona se odlučila za maslinastu majicu na bretele koja je savršeno pratila oblik njenog tela, ali je uz nju ukombinovala i zanimljive braon pantalone koje su dizajnirane uz pomoć color-block tehnike.

Ona je na sve dodala i okrugle naočare, ali i bele patike jednog poznatog sportskog brenda koje je savršeno uklopila uz kompletnu kombinaciju, ali i uz belu torbu koju je ponela.