Veliko nevrijeme koje je poharalo region stiglo je na granicu Bosne i Hercegovine

Veliko nevrijeme poharalo Austriju, Sloveniju i sjever Hrvatske, a sada stiglo i u Karlovačku županiju – velike štete u Draganiću, tuča i na ozaljskom području.

Najgore je prošao Draganić, a na širem ozaljskom području bilo je grmljavine i jake kiše uz malo tuče.
Žestoko nevrijeme pogodilo je večeras Zagorje, a ista oluja koja je došla iz smjera Slovenije stigla je i do Karlovačke županije.

Najgore je čini se prošao Draganić u kojem je, čitatelji javljaju, nevrijeme s tučom pokosilo usjeve, ima štete i na kućama, prenosi Kaportal.

Na širem ozaljskom području bilo je grmljavine i jake kiše uz tek malo tuče, za razliku od Zagorja gdje je u nekim dijelovima regije tuča veličine oraha stvorila i po 70 cm duboke nanose!

U Karlovcu je nevrijeme najavio olujni vjetar uz jako puno sijevanja, a sada pada kiša – nadajmo se da će sve na tome i ostati.

Oblačni sustav iz Austrije i Slovenije se premješta preko središnje Hrvatske u BiH, donoseći ponegdje izražene pljuskove, tuču i prolazno jak vjetar, prema današnjoj najavi.

Nažalost tuča je u Zagorju, prema izvještajima, bila u većim količinama. Na putu ovog sustava koji trenutno ulazi u Bosnu u Hercegovinu biće još izraženih pljuskova, jakog vjetra i lokalne tuče.

Oprez za stanovništvo Prijedora i Banja Luke.