Dodik napravio profil na Twitteru, kaže da je spreman za dijalog?

“Jednako tako, i sa vama, koji imate različita mišljenja, spreman sam na dijalog. Spreman sam na razmjenu mišljenja. Vjerujem da ovo može doprinijeti da se bolje razumijemo, shvatimo i da na pravi način budemo informisani”, rekao je Dodik

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider SNSD-a Milorad Dodik odlučio je aktivirati se na društvenim mrežama, pa je tim povodom kreirao Twitter nalog.

Dodik je objavio i prvi video na svom nalogu.

“Poštovani, ovo je moj zvanični Twitter nalog. Odlučio sam se, pored niza lažnih, koji su do sada bili u eteru, da otvorim zvanični, svoj nalog. Ovo je mogućnost da zajedno razgovaramo, da podijelimo mišljenja i stavove o najvažnijim pitanjima unutrašnje i spoljne politike. Ovo je način kojim želim da obezbjedim da direktno komuniciram s vama, da s vama razmjenim mišljenja, da artikulišemo odgovore i da doprinesemo javnoj prezentaciji naših stavova i naših odgovora na važna pitanja.

Zapratite ono, što ću na ovom Twitteru pokušati da saopštim. Jednako tako, i sa vama, koji imate različita mišljenja, spreman sam na dijalog. Spreman sam na razmjenu mišljenja. Vjerujem da ovo može doprinijeti da se bolje razumijemo, shvatimo i da na pravi način budemo informisani”, rekao je Dodik.