Deset fascinantnih činjenica o seksu koje morate znati

NAŠA tijela znaju doista biti fascinantna, ali i čudna. Tako je i kada je u pitanju seks i seksualnost. Mnogi se hvale da o seksu znaju sve, ali ih znanost često razuvjeri bizarnim činjenicama poput ovih. Enkivilage nabrojao je fascinantne činjenice o seksu, a mi izdvajamo najzanimljivije od njih.

1. Znate li da tijekom seksa vaše nosnice nateku? Da, baš kao i spolovila i grudi. Ovo se najvjerojatnije događa zbog dotoka krvi u nosnice, kao i u penis, vaginu i dojke.

2. Jedan muškarac proizvodi dovoljno sperme da bi se oplodile sve plodne žene na planeti.

3. Ljudi nisu jedina vrsta koja prakticira oralni seks. To rade i vukovi, medvjedi i šišmiši.

4. Klitoris se sastoji od više od 8000 živčanih završetaka, dvostruko više nego što ih ima penis. Zbog toga žene češće doživljavaju orgazam stimulirajući klitoris nego onaj vaginalni.

5. Orgazmi i kihanje su jedine tjelesne reakcije koje se ne mogu zaustaviti nakon što počnu. To je zato jer su oni psihološka reakcija na vanjski podražaj.

6. Kada ste napaljeni, male su šanse da ćete osjetiti gađenje prema bilo čemu.

7. Neke žene mogu svršiti samo stimulansom bradavica. Takvih je 1%.

8. Žene koje imaju problem s migrenom u pravilu se više seksaju, a struka tvrdi da je to zbog činjenice da orgazam ublažava tegobe.

9. Spermatozoidi putuju brzinom od 366 km/h.

10. Iako mnogi smatraju da je miris čokolade pravi afrodizijak, istina je da miris bundeve djeluje na muškarce i pomaže erekciju.

Izvor index.hr

Povezano Još članaka od istog autora

Komentarisanje zatvoreno