Konkurs za posao na portalu USN.ba

Portal USN.ba je za veoma kratak period postao vodeći elektronski medij na području Unsko-sanskog kantona. USN.ba je od početka svog djelovanja jedan od rijetkih nezavisnih elektornskih medija, dok u svakodnevnom radu nastoji objektivno i pravovremeno informisati svoje čitatelje o svim aktuelnostima poštujući sve profesionalne standarde. Upravo zbog svega navedenog USN.ba je elektronski medij koji je postao prepoznatljiv i drugačiji od drugih.

Treba Vam posao i ispunjavate potrebne kvalifikacije? Prijavite se na jednu od sljedećih pozicija. Sve prijave sa kratkom biografijom i radnim iskustvom (ukoliko ga imate) slati na e-mail posao@usn.ba. Konkursi su otvoreni do daljnjeg. Samo oni kandidati koji uđu u uži krug će biti pozvani na razgovor.

2 x novinar, Bihać
2 x novinar, Cazin
1 x novinar, Velika Kladuša
1 x novinar, Ključ
1 x novinar, Sanski Most
1 x novinar, Bosanski Petrovac
1 x novinar, Bosanska Krupa

Posao novinar podrazumijeva pisanje autorskih vijesti i tema iz politike, društva, biznisa, kulture ili crne hronike. Tražimo poznavanje rada na računaru, pismenost, opće obrazovanje i informisanost te sposobnost prepoznavanja važnih vijesti.

1 x sales agent, Unsko-sanski kanton

Posao sales agenta na portalu USN.ba podrazumijeva prodaju oglasnog prostora, odnosno bannera svim postojećim i novim klijentima na bh. tržištu. Zahtjevamo poznavanje rada na računaru, internetu, engleski jezik i poznavanje tržišta oglašavanja.

Povezano Još članaka od istog autora

Komentarisanje zatvoreno