NASA krije da je našla vanzemaljce na Mjesecu

Bivša zaposlenica američke Nacionalne vazduhoplovne i svemirske administracije tvrdi da su tokom posjete Mjesecu primjećena tri leteća tanjira.

U svom video svjedočenju Donna Hare tvrdi da je svemirska agencija skrivala činjenicu da su njeni astronauti vidjeli letjelice koje je u ličnoj prepisci nazivala „Djeda Mrazom“.

Hare kaže da su joj mnogi iz NASA rekli da je jedna od Apollo misija imala priliku da vidi tri prizemljena NLO-a. Ona ne precizira ni ko su ti ljudi koji su s njom podijelili tu informaciju, niti kada se susret odigrao.

“Ušla sam u zonu ograničenog pristupa gdje se nalazila foto laboratorija, baš u trenutku kad su razvijali film sa fotografijama napravljenim na Mjesecu i nekim satelitskim fotografijama”, prisjeća se Hare.

“Jedan čovjek skrenuo mi je pažnju na jedan dio mozaika. Mislim da su to bile satelitske slike, ali nisam sigurna. Vidjela sam okruglu sjenku koja pada na drveće na slici. Znala sam da misli da je to NLO, ali da ne smije to da mi kaže”, objašnjava ona.

Ne samo da Hare optužuje NASA-u za skrivanje podataka od javnosti, nego i za izmjenu i skrivanje više hiljada fotografija.

Ona stoji iza toga da agencija briše sve anomalije s fotografija, prije nego što ih prikaže javnosti. Inače, ona je u NASA radila kao ilustrator i tehničar za foto slajdove i primila je mnogo nagrada za svoj rad.

“Bila sam zaprepaštena kad sam shvatila da imaju poseban protokol za brisanje NLO sa fotografija”, kaže Hare.

Ona tvrdi da je kodno ime za NLO-e koje su astronauti vidjeli na Mjesecu bilo “Djeda Mraz” i da je agencija prijetila onima koji progovore o tome šta se radi sa fotografijama da će izgubiti penziju.

“Meni nisu prijetili, ali sam dobila poruku da ne treba o tome da govorim”, kaže ona. “Ali ja sam već govorila o tome toliko mnogo da im vjerovatno više nije ni važno”.

NASA nije reagovala na ove optužbe. Hare nije jedina koja tvrdi da NASA skriva postojanje vanzemaljaca.

Mlađi vodnik Karl Wolff koji je radio za direktora obavještajne službe u sjedištu Komande taktičkog vazduhoplovstva tvrdi da je vidio manipulisanje fotografijama kako bi se izbrisale anomalije na Mjesečevoj površini.

Wolff kaže da je imao priliku da vidi i prave fotografije iz kojih su isječeni dijelovi površine Mjeseca i da mu je jedan zaposleni rekao da je tamo pronađena baza koju su napravili vanzemaljci.

Povezano Još članaka od istog autora

Comments

Učitavam...
Podijeli ovaj članak:

close