Preminuo bh. državljanin ranjen u pucnjavi u Crnoj Gori

Predrag Ilinčić (29), državljanin Bosne i Hercegovine koji je sinoć teško ranjen u pucnjavi u Budvi, preminuo je u bolnici.

Miroslav Ćetković (29) iz Budve preminuo je odmah nakon pucnjave, ispred budvanskog lokala “Poko”.

Vijesti.me doznaju da su su Ćetković i Ilinčić pucali jedan na drugog.

Ilinčić je od teških povreda izdahnuo u kotorskoj bolnici, dok je Ćetković preminuo ispred lokala.

Iz Uprave policije potvrdili su da je u Budvi u 18.35 sati došlo do upotrebe vatrenog oružja, te da je povredama podleglo lice M. Ć. 1987. godište, a jedno lice da je prevezeno u Medicinski centar.

Večeras oko 18,30 časova je u Budvi došlo do međusobne upotrebe vatrenog oružja između dva lica. Jedno lice, M.Ć. (29) iz Budve je smrtno stradalo, dok je drugo lice za koje imamo saznanja da je u pitanju P.I. (29), državljanin Bosne i Hercegovine, a na čijem se potvrđivanju identiteta radi, povrijeđeno.

Prema dosadašnjim mjerama i radnjama koje su preduzete, sumnja se da su ova dva u ulici Babilonija u Budvi pucala jedno u drugo iz pištolja. M.Ć. je preminuo na licu mjesta, dok je drugo lice, P.I, sa povredama transportovano u Opštu bolnicu u Kotoru. Prema informacijama kojima raspolažemo, P.I. je zadobio povrede opasne po život. Policijski službenici su pronašli i izuzeli pištolje koji, kako se sumnja, pripadaju ovim licima”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policija je na informativni razgovor privela sve osobe koji su se nalazili u lokalu.

Izvor radiosarajevo.ba

Povezano Još članaka od istog autora

Komentarisanje zatvoreno